nie ma miłości nieprawdziwej
to tylko wiatr historie kłamie
jak kuter co się ledwie kiwa
a jednak fale tnie i łamie
nie ma miłości co się kończy
grając wybierasz jakiś musik
i jak codziennie wstaje słońce
schodząc nadzieję w sobie dusi
gryzie bo przecież jakoś będzie
wszak przyjaciele obiecali
we wsi zbierają znów żołędzie
bo przecież będzie i tak dalej
nie ma miłości a jeżeli
jest to udawać coś nam trzeba
jeszcze się tam żagiel bieli
na kromce zgryźliwego chleba
mi ości
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz
·
12 listopada 2008
tylko własciwie po co? skro i tak wiemy:D:D: