Zabij moją miłość!

...percep....

Brak czasu na miłość

żyzna gleba

rzucana grudami

w wielki mrok

szerokiego dołu

 

Niech zakopią!

Niech wypiszą przy mnie omega!

Niech zabija moją miłość...

...percep....
...percep....
Wiersz · 14 listopada 2008
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    dla mnie- nastoletni krzyk i mania wielokropków.
    a do tego literówka.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Tytułem straszysz. Nie zachęca to do czytania. Pierwsza strofa zakrawa na całkiem znośna miniaturę, ale kolejną zabijasz cały przekaz. Zabijasz krzykiem.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ...percep....
    dzięki za rady... czyli bez wykrzykników i wielokropków byłoby lepiej???

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Niby tak, ale treść również nie powala. Ba, nawet nie zachęca do przeczytania całości.

    · Zgłoś · 16 lat