wszystko!

Grzesiek z nick-ąd

właściwie to jest tak

ludzie śnią

potem się budzą

i to by było wszystko

 

no chyba żeby po drodze

coś poczuli

tym bardziej wszystko

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 15 listopada 2008
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    I to jest to, Grzesiek! Jeśli mogę, to 'żeby' mi trochę mniej pasuje. Może samo 'że'?

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    jasny gwint !
    moje myśli

    · Zgłoś · 16 lat
  • veg.anka
    Hmm.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    trafne. ja bym zostawiła "żeby". tymbardziej, że się ciekawie wplata tu taka niby potocznośc. przemyślane to.

    · Zgłoś · 16 lat
  • 3EYE
    ostatni wers bym zmienił na bardziej "odkrywczy" ^^

    · Zgłoś · 15 lat