I co z tego?

CREEDka

Jesteś brzydki
śmierdzący
Brak ci szyku
i gracji
Jesteś słaby
wśród tylu odważnych
Nie masz stylu
Nie masz nie masz nic ważnego
Nie martw się
My też
I co z tego?
Jesteś- to wystarczy.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 17 głosów
CREEDka
CREEDka
Wiersz · 30 listopada 2000
anonim