Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Angel7
***
***
Angel7
Zapaliłam ogień w czerwonym kaganku
Palił się
Dni go podsycały
Do czerwoności rozgrzałam serce,
Strach zgasił żółtawe ogniki...
Lubię
Angel7
Wiersz · 1 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści