***

Angel7

Zapaliłam ogień w czerwonym kaganku
Palił się
Dni go podsycały
Do czerwoności rozgrzałam serce,
Strach zgasił żółtawe ogniki...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 14 głosów
Angel7
Angel7
Wiersz · 1 grudnia 2000
anonim