Reakcja na kryzys

Łukasz Radwaniak

Na przykład kredyt:

w banku na dowód,

żeby szybko było.

 

I lecimy Janerką:

"Jezu jak się cieszę...".

 

Potem piwo i można,

a jakże można,

patrzeć krzywo

na proste zasady

i kręgosłupy.

 

Bo kryzys pewności

zwany niepewnością

zapomniany.

Łukasz Radwaniak
Łukasz Radwaniak
Wiersz · 19 listopada 2008
anonim
  • Marek Dunat
    no i jest fajny klimacik . później oczywiscie trzeba oddać . i to już czasem jest bolesne. wiersz- miniaturka zupełnie ok.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Łukasz Radwaniak
    Dzięki ziomal:) Oddawanie rzeczywiście bywa bolesne.

    · Zgłoś · 15 lat