Przyjaciel

Goobie


Co zrobić - jeśli nie wiesz
Lepiej nie rób nic.
Jeśli wiesz - zrób to wtedy
Kiedy będzie najlepszy moment.
Jeśli nie wiesz kiedy jest
Najlepszy moment
Poszukaj kogoś z kim
możesz pogadać...
On też nie wie - fakt,
Ale może razem się dowiecie...

15.02.1999 Poznań
21:22 "Goobie"



Goobie
Goobie
Wiersz · 22 września 1999
anonim