zasypuje mnie
subtelnie lecz skutecznie
dziś
mi się za oknem
niebezpiecznie biel snuje
światy zasypuje
zapasy
się w lodówce za pasy biorą
i wybrakowywują
papierosy
alkohole
i kobiety
dosyłasz listem poleconym
śnieży
daniel tomczyk
daniel tomczyk
Wiersz
·
24 listopada 2008
lecz użyta świadomie
tak jakoś
odtakoś
W każdym razie wiersz na poziomie, nie mówiąc o tym, że końcówka mnie się bardzo. :)
A tak jest ładnie. Sypnęło (się).