nieświątecznie

annabell123

 

dogasają świece
we mnie nadzieja
jestem
niepotrzebnym prezentem

w powietrzu
krzyżują się życzenia
omijam je wzrokiem

w gardle zamarł
suchy szloch
odwracam twarz

daleko za plecami
dzieje się wigilia
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 3 głosy
annabell123
annabell123
Wiersz · 25 listopada 2008
anonim
  • 3EYE
    no cóż, takiego byka trudno powalić ^^

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Marek Dunat
    nie powalił mnie , ale przeczytałem z przyjemnością .

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Właśnie przeczytałam tekst o swoich wigiliach. Poruszyłaś.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Latte
    Chwyta, piękny.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • annabell123
    dziękuję...

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • 3EYE
    mnie również ^^

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • ew
    Podoba mi się klimat, jakby łkanie się wydobywało..
    daleko za plecami dzieje się wigilia ..
    To jeden z tych wierszy, które chwytają prostotą przekazu. Mnie chwyciło

    · Zgłoś · 15 lat temu