Przecież tak łatwo...

goowniara

Zapomnieć... niby tak łatwo.
Zapomnieć... to takie puste słowo.
Zapomnieć... jak o zeszłorocznej zimie.
Zapomnieć... jakby puścić w niepamięć.
goowniara
goowniara
Wiersz · 1 grudnia 2000
anonim