dlaczego nie pragnąć
mimo wszystko
pod wiatr
zimno rzucić gorące
chcę
los bóg przypadek
czy to nie wszystko jedno
zostańmy ludźmi
sobą
bez pośpiechu
czwarty dzień istnieje
od początku
dlaczego nie pragnąć
mimo wszystko
pod wiatr
zimno rzucić gorące
chcę
los bóg przypadek
czy to nie wszystko jedno
zostańmy ludźmi
sobą
bez pośpiechu
czwarty dzień istnieje
od początku
tak, jakbym czytała to jak swoje :)
... myśli tak bliskie
a to :
"czwarty dzień istnieje
od początku" - jakby od dni czterech życie zaczęło się na nowo.
Pozdrawiam autorkę :)
czwarty dzień - szukaj: mit o stworzeniu świata ;)
;)
'zostańmy ludźmi
sobą
bez pośpiechu'