a kiedyś to miałem fioletowe usta od tej zimy
mawiały:
'śmierć to tylko słowo
które życie tatuuje nam na języku'
cokolwiek powiesz kotku
a kiedyś to miałem fioletowe usta od tej zimy
mawiały:
'śmierć to tylko słowo
które życie tatuuje nam na języku'
cokolwiek powiesz kotku
a nie wiem czy jest edycja.....
miało być tak:
__________________________
wiersz o starcu co mi się czasem w głowie
a kiedyś to miałem fioletowe usta od tej zimy
mawiały:
'śmierć to tylko słowo
które życie tatuuje nam na języku'
cokolwiek powiesz kotku
________________
zersztą..
jest prawie tak jak miało być
:)
ja nie umiem dostrzec edycji
chyba wzrok mi siada
ale dajmy sobie luzu
:)
dzięki
mi też takie wychodzi
:)
dlatego mi się podoba.... nie znam się na poezji więc nie wiem..
może jest słabe
I to potrafi być piękne. Ale i mordercze.
proszę jeszcze o usunięcie pierwszego wersu...
- "wiersz o starcu co mi się czasem w głowie" - to jest tytuł...