Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kruleffna
paradoks
paradoks
kruleffna
odleglosc
ktora zbliza
lzy
ktore ciesza
rozpacz
ktora bawi
samotnosc
ktora laczy
chwila
ktora trwa
ogien
ktory ziebi
usmiech
ktory dzieli
***
TY
ktorego nie kocham...
Lubię
kruleffna
Wiersz · 1 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści