kolejny raz nie mam prawa
jazdy znikąd do gdzieś tam
wykrzyczała lub wyszeptała
już nawet nie pamiętam
że nie rozróżniam kolorów
i hamuję na zielonym
nie umiałem wytłumaczyć że
we wstecznym lusterku
ludzie wydają się bliżsi
niż są
a za chwilę byli
za dobrą podpowiedź wafelek - grzesiek:D
p.s.nie gniewaj się za chłopca bo to parafraza pewnego cytatu:)