Gdybym sie drugi raz mial narodzic.
Gdybym przez zycie drugi raz isc.
Poszedlbym juz po innej drodze.
Bo teraz zabrnalem w pajecza nic.
W ktora sie strone bym obrocil
Wszedzie bezkresna snuje sie dal
Za pozno jednak bym sie zawrocil
Za pozno zegara cofnac czas
Nie czuje jeszcze pustki w sobie
Nie czuje jeszce ze siegnalem dna
Tak latwo sie nie poddaje.
I do powiedzenia jeszcze cos mam.
Pajęcza nić
Zbigniew Różycki
Zbigniew Różycki
Wiersz
·
29 listopada 2008
bym się zawrócił- tragiczne!
ostatnia strofa porażka totalna z tym stekiem knajpianych banałów!
ogólnie skandal
przepraszam
i nikt nie napisał byś ty nie pisał:)