śmiercionośny

Grzesiek z nick-ąd

przeliczyłem
mam na koncie kilka drobnych
uczynków o których się nie mówi
myśli rubasznych o tobie
kiedy wspaniałomyślnie przychodzisz
wybaczyć zaniedbania

i tylko rozumem nie grzeszyłem
przeliczyłem się

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 30 listopada 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    nie wiem czy nie powinienem napisać myśli rubasznych o śmierci i zmienić tytuł?
    ale wtedy to nie będzie rozmowa z nią:(
    sam nie wiem
    wafele znanej marki za rady i po rady:)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Michał Domagalski
    No, tytuł bym zmienił. Reszta ok. Ładna - pozorna - klamra.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    no właśnie ... z tym tytułem to mam problemski:(

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    kto może zmienić zaniechania na zaniedbana? zagapiłem się i minąłem się deczko z zamysłem

    · Zgłoś · 15 lat
  • Michał Domagalski
    teraz dobrze?

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    nom... myślą,mową,uczynkiem i zaniedbaniem... dziękuję Michale:)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marek Dunat
    no to pyk !

    · Zgłoś · 15 lat
  • 3EYE
    "przeliczyłem
    mam na koncie kilka drobnych
    uczynków o których się nie mówi
    myśli rubasznych o tobie " - to jest bardzo fajne dalej już mi nie podchodzi....

    a nie no w sumie to jest cały całkiem ok. ^^

    · Zgłoś · 15 lat