widzę/nie widzę

daniel tomczyk

widzę/nie widzę

to wszystko znaczy tyle jedynie
by się poeta nie rozpłakał

 

a przynajmniej nie na kartkę
bo się rozmaże
i zniknie

 

Oceń ten tekst
daniel tomczyk
daniel tomczyk
Wiersz · 30 listopada 2008
anonim
  • daniel tomczyk
    ależ nie ma za co

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Ja też uważam że za mało tu czegoś brakuje. Chywt z widzę/nie widzę jest mało udany, przepraszam.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Michał Domagalski
    BR! ja też: nie!

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • daniel tomczyk
    może i masz rację
    ps: dzięki za pomoc

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • ew
    brrryyyy - nie podoba mi się tym razem Danielu, ja nie widzę tu poezji

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • daniel tomczyk
    nie wiem dlaczego znowu.... brrryyyyy....
    jeśli można prosić
    ___________________

    widzę/nie widzę

    to wszystko znaczy tyle jedynie
    by się poeta nie rozpłakał

    a przynajmniej nie na kartkę
    bo się rozmaże
    i zniknie

    · Zgłoś · 15 lat temu