Więc powiedz mi, że nie chcesz
Zobaczyć świata od drugiej strony
Że chcesz tylko widzieć budowle zamków
A gdzie masz miejsce na te wszystkie
Lawendowe pola
Żyjesz tylko rytmem miasta
A chcociaż na pięć minut wczuj sie w mój rytm
Chcesz zmienić świat
A może zmieniłbyś najpierw siebie
Przejdź na druga stronę ulicy
Zobacz ludzi uwiezionych w starych dębach
Kręte, długie drogi
Budujesz most..