Nie widziałaś

CREEDka

Mówiłam ci, że tak nie można
Pokazywałam rany po twych ostrych słowach
Patrzyłaś na nie, ale nie widziałaś...
Mówiłam ci, że to boli
Pokazałam krwawe łzy spływające po policzku
Delektowałaś się nimi, ale nie widziałaś...
Krzyczałam, błagałam
Mówiłam, że już nie mogę
Skoczyłam

Cierpisz, ale teraz ja tego nie widzę
Umarłam
CREEDka
CREEDka
Wiersz · 3 grudnia 2000
anonim