Dziękuję Ci Panie za zbawienie,
Dziękuję Ci Panie za duszy ocalenie.
Dziękuję Ci Panie, że kochasz mnie miłością
nieskończoną, szczerą wypełniasz radością.
I choć mam tak mało lat,
To poznałam co to świat.
Dajesz mi chwile te dobre i te złe.
Za to kocham Ojcze Cię.
Tylko coś mnie zastanawia...
Czemu Bóg mnie nie zostawia?
Przecież czasem jestem zła,
Często wredna, grzeszna ja!
Znam odpowiedź, czy Ty też?
Bóg Cię kocha... przecież wiesz.
...
Sylwia Brzoza
Sylwia Brzoza
Wiersz
·
5 grudnia 2008
Napisać na latawcu i posłać w niebo, czy gdzie to tam.