Literatura

zniesławiony (wiersz)

Grzesiek z nick-ąd

przybiliście mi order na piersi

wierny pies jak ten dingo oszalał

morska piana z jego gęby za darmo

 

kot na śniegu stygmaty wypala

u fryzjera nie chcą barwić mu sierści

więc wyszczupla swoje ścieżki na czarno

 

tylko rybki w akwarium jak w trumnie

oczekują tlenu nic więcej

oprócz garstki z kruszonym pokarmem

 

przy was świętość zachować na ręce

to zwierzyniec rozpuścić na amen

i spróbować przy tym nie marnieć

 


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
3EYE
3EYE 6 grudnia 2008, 17:37
o jeju, coś masakrycznego !! aż się ciężko czyta ... ok, próbuje czwarty raz i zobaczmy.

nie umiem tego czytać ))-; ^^
takacija 7 grudnia 2008, 00:22
tego sie nie da czytać..
3EYE
3EYE 7 grudnia 2008, 01:41
wracam tu żeby nie było że się poddałem, i muszę przyznać trzecia zwrotka najgorsza.
czy rybki oczekują tlenu? a skoro już im go brakuje to na pewno o żarciu nie myślą.
Marek Dunat
Marek Dunat 7 grudnia 2008, 10:36
aleś namotał tymi rymami . idziesz ostro w górę . inaczej zwyżkujesz! :D
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 7 grudnia 2008, 17:08
oj Babu jak ty czasem chlapniesz to ni płakać ni się śmiać:((
czytaj dokładnie.. oczekują(od życia) tlenu i garstki pokarmu...
i to by było na tyle:D
i moim zdaniem trzecia najlepsza:)
przysłano: 6 grudnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

piosenka przeufna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na każdą okazję
Grzesiek z nick-ąd
Makatka współwinna
Grzesiek z nick-ąd
piosenka na bezdechu
Grzesiek z nick-ąd
krótki wiersz do poprawki
Grzesiek z nick-ąd
wiersz dojrzewający
Grzesiek z nick-ąd
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca