Zastanów się
Goobie
Ilu jest takich, których skreślamy
Wyrzucamy z pamięci - złość jest przyczyną
Byli kiedyś blisko, później coraz dalej
A teraz w naszym życiu nie ma ich wcale
Za co?
Dobrze to przemyśleć
Bo cóż warte "przepraszam" gdy...
W ich życiu nas już nie ma
Może tego nie da się zmienić
Już nigdy...
04.02.1999 Poznań
22:55 "Goobie"
Goobie
Wiersz
·
22 września 1999