Hanysy i górole.

ebik

Czymu na tym świecie tak sie to ukłodo,
Rzóndzi Górol, Wiślón prawi, a Hanys godo?
Cóż im nie pasuje, czymu sie furt wadzóm?
I przi jednym stole siednóć nie poradzóm.

 

Przeca my jednacy - górole i hanysy,
Jedyn je śkuciaty, a insi zaś łysy.
Dyć to nie pasuje, to sie tak nie godzi,
Coby sie furt bili i starzi, i młodzi.

 

Nie lepi by było urazy darować
I głupióm nienawiść kaj głymboko schować?
Przeca to je pewne, nic nie wymyślimy,
Hanysy i Gorole, jednako skóńczimy.

 

ebik
ebik
Wiersz · 11 grudnia 2008
anonim
  • Marek Dunat
    ady chłopce drogi posuchoj starego
    dutki rzondzom światym - nie widzic ty tego
    dutki som dziś bogiym i lo krześcijany
    dlo dutkow dos w ryja i Bozince samyj

    i nic nie poradzi buntować się wiele
    klepać pociyrz w izbie cy rzykać w kościele
    tak nos już zrobiono kiejsik w casow dali
    by my się o dutki po pyskach jeb...

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marcin Sierszyński
    Czyli co? : P

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marek Dunat
    no co ? bydzie jako mo być ! haj ! :D

    · Zgłoś · 15 lat