wielokrotny

Grzesiek z nick-ąd

sześć na dziewięć to wszystko na co liczę

gdy wieczór plecie trzy po trzy

skracając ułamki rzeczywistości

 

pomnóżmy się

kiedy 9 milionów ogołoconych

z trzech paczek mocnych

wścieknie moje sześć na sześć

wykupię przylądek niewymiernych

i będę go dzielił

jak mi zakazano przez zero

 

wszystkie moje równoległe

po życiu będą styczne

i nic do tego trzem

szóstkom

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 12 grudnia 2008
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Trzem szóstkom zdecydowanie nic do tego. Przez zero dziel - to co niemożliwe, zawsze najciekawsze.

    · Zgłoś · 15 lat
  • takacija
    tylko podziel, podziel to na dwa..

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd

    · Zgłoś · 15 lat
  • Michał Domagalski
    ...nawet wszyscy diabli podniesieni do potęgi
    nie zmienią w trójkąt
    kwadratu

    Ładne Grzesiek, ładne. Jestem na tak zwane "tak".

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    plecie trzy po trzy
    para-nie-normalnych

    · Zgłoś · 15 lat
  • Marek Dunat
    :/ kurde Grzegorzu . a czy Ty nie mógłbyś matematyki zostawić innym ? nie cierpię matematyki . g.. mi wyszło jak zacząłem to wszystko tu dzielić i mniożyć! właściwie to zrozumiałem tylko owo 6/9 , ale tylko do momentu , kiedy zaczęła sie druga strofka.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Marek, a w Lotto grywasz? Zaraz bezwstydne myśli po głowie latają...

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    ech Marku.. kupon tyle kosztuje co trzy paczki fajek... to z prozaicznej strony..:D

    · Zgłoś · 15 lat
  • takacija
    trzy paczki za milion...może warto;)

    · Zgłoś · 15 lat
  • takacija
    trzy szóstki i dwie paczki..niech by i tam prozaiczne ale za to jakie miłe..

    · Zgłoś · 15 lat
Wszystkie komentarze