Kolejka jak jamnik
czekam na zbawienie
jednemu śmierdzi z mordy
druga śmierdzi moczem
i krzyczy, że oszustwo
że to kraj katolicki
Koleś wypierdalaj!
Chcę mieć święty
spokój
a on lateksowy
pryszcze-złote głowy
kupił
guma w kieszeń
a ja o prozak proszę
no jakos do mnie to wypierdalaj nie przemawia i tytuł chyba na siłę
ale nie bierz do siebie,ja już stary jestem nie chwytam nowszych klimatów:)
a porównanie kolejki do jamnika- ciekawe ; )
jeśli to jest dobry tekst, to jak wygląda tekst zły ?
co do nie wszystkiego pięknego masz zdecydowanie rację
i o brzydocie i uczuciach nie najświętszych pisać trzeba
do mnie druga nie trafia choć pierwsza bardzo:)
ale w tym jest ambaras...