symfonia ostatniego pocałunku

3EYE

nie proś

nie mam już ust

które byłyby ku temu skłonne

 

 

i więcej  nie pytaj

rezonans jest niemożliwy

wynik zewsząd obojętny

 

 

i nie próbuj

eksperyment zakończony

relatywnym (nie) powodzeniem

 

 

hasta la vista

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
3EYE
3EYE
Wiersz · 13 grudnia 2008
anonim
  • 3EYE
    rozumiem ^^

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Michał Domagalski
    Wiersz mi się podoba.

    Były, by trwać ;)

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    w tym kontekście łącznie
    bo na przykład były by trwać już rozdzielnie (chyba)

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • 3EYE
    byłyby łącznie ooooooooo ja cie!!! nigdy bym nie pomyślał.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • ataraksja
    poproszę by ku chwale ojczystego języka poprawić "byłyby" i napisać wyraz łącznie....

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • 3EYE
    w sumie ok, niech tak już będzie co byś nie żałował swojej oceny ^^

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • 3EYE
    jak ci się teraz widzi? mi się go gorzej czyta, jakoś zmienia znaczenie dla mnie. a gdybym połączył go w jedno?

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    liczyłem na zmianę zapisu:)
    p.s. nie lubię niekonsekwencji w poezji i w traktowaniu...

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • ew
    skoro postawiłeś bardzo dobry, to zda mi się,że wiesz czy jest ok czy nie :P

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    Ew i ten zapis jest ok?

    · Zgłoś · 15 lat temu
Usunięto 2 komentarze
Wszystkie komentarze