operacyjny

Grzesiek z nick-ąd

przewlekle ufni

że jeszcze ciągle mamy

czas na skruchę

nadchodzi rozcinając brzuchy

jak ponowienie księżyca

ostatni obłok niewinności

 

boże bądź nam już teraz

niemiłosiernie prawdziwy

nim zastąpi nas szereg

aniołów lub nasza starość

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 14 grudnia 2008
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Czy 'obłok niewinności'? Hm... Byłoby pięknie.
    'boże bądź nam już teraz
    niemiłosiernie prawdziwy' - jak najbardziej.
    Jedynie aniołom od jakiegoś czasu nie ufam. Przestałam rozumieć, czego chcą ode mnie. ;(
    I znów podpadnę, ale dla mnie tekst piękny.

    · Zgłoś · 15 lat
  • takacija
    ufaj aniołom, to one wstąpią w szereg starości

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    nie ufam nawet sobie:(
    co dopiero jakimś pierzastym obiecankom:(

    · Zgłoś · 15 lat
  • takacija
    obiecanki-cacanki a pierzastym niebo;)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Latte
    A ja lubię anioły :P

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    A ja wolę ludzi ;)

    · Zgłoś · 15 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    a ja do wyboru:0 ludzkie anioły lub anielskich ludzi:)

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Powodzenia.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    wszystko biorę, ale "obłok niewinności" to zostawiam komuś innemu hmm...
    skąd takie określenie, w tym męskim, czerstwym pisaniu, hm?

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    czerstwym w sensie, że zdrowym i doświadczonym.

    · Zgłoś · 15 lat
Wszystkie komentarze