nic

Kasia Michalska

nic

Takie cos przyszlo,
glupotka malutka,
bez wyrazu, bez twarzy,
moze nic nie przyszlo?
moze ty odszedles?...

takie nic...
usmiech maloznaczny,
smutek niszczacy...

takie nic a jednak cos...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 15 głosów
Kasia Michalska
Kasia Michalska
Wiersz · 5 grudnia 2000
anonim