Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
graf.man
no. tribute to Podłogo,...
no. tribute to Podłogo, błogosław
graf.man
przysłowiowy
w ow !
y
burak kartofel
błogosław, depcząc
n og ami
o tym co nad
nami
n o !
Lubię
graf.man
Wiersz · 16 grudnia 2008
Michał Domagalski
;) ciekawie.
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
Marcin Sierszyński
Podoba się. ; )
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
Trzyczternascie
o a
o a
o a
troche miron, tylko slabiej
Lubię
·
Zgłoś
·
15 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
o a
o a
troche miron, tylko slabiej