no. tribute to Podłogo, błogosław

graf.man

przysłowiowy

          w ow             !

                 y

burak kartofel

błogosław, depcząc

n og    ami

   o tym co nad

        nami 

n o                         !

Oceń ten tekst
graf.man
graf.man
Wiersz · 16 grudnia 2008
anonim