die poetik Gruppen

Paweł Lang alias LEPiK

wulgarnie-pospolite słowa
autorstwa przypadku
pod wpływem natchnienia
20zł za skręta

różowy tytuł
z landrynką pośrodku
i wieloletnia zasmażka
nieco stęchła
w przejedzonej foremce
na ciasto niby-poezji

nierówność - przenośnia
brak zrozumienia
i podpis
kajak
poetik gruppe

lepiej aspirin
ona ma trochę godności
i sens istnienia
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 6 głosów
Paweł Lang alias LEPiK
Paweł Lang alias LEPiK
Wiersz · 5 grudnia 2000
anonim