wulgarnie-pospolite słowa
autorstwa przypadku
pod wpływem natchnienia
20zł za skręta
różowy tytuł
z landrynką pośrodku
i wieloletnia zasmażka
nieco stęchła
w przejedzonej foremce
na ciasto niby-poezji
nierówność - przenośnia
brak zrozumienia
i podpis
kajak
poetik gruppe
lepiej aspirin
ona ma trochę godności
i sens istnienia