kiedy będziesz moim małżonkiem
wobec boga i tych co na krzyżu
rajskie jabłka z najmniejszej jabłonki
powybieram ci zamiast ryżu
i niech podróż poślubna donikąd
nas powiedzie wyżej niż niebo
i niech miłość będzie rubryką
którą teraz wypełnić nam trzeba
względem ludzi a przecież nieważni
jak ten śnieg co spadł roztopiony
jeśli kochasz to ciągle mnie drażnij
że mnie masz a wciąż nie masz żony
wyjdzie
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz
·
26 grudnia 2008
że mnie masz a wciąż nie masz żony"
jak najbardziej :)
wszystkiego dobrego :)
Niech duch szczęścia towarzyszy także Wam - Wszystkim, którzy nam szczerze życzycie by "wyszło" ;))
Pozdrawiamy.
Ataraksja i Mariusz