Literatura

Aneks (wiersz)

Zofia

zaplątana w poezję
supełkami przesuwam kolejne wersy
nie licząc dziesiątek tajemnicy
przed i za słowem
danym sobie

 

między sennym majakiem
a wyzwaniem dnia
zapisuję kolejny aneks
do wczoraj

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 28 grudnia 2008, 15:43
Kobieco, trochę banalnie, ale za to dwuznacznie przy dawaniu słowa. Podoba mi się prostota przekazu.
Marek Dunat
Marek Dunat 28 grudnia 2008, 17:20
zupełnie przyzwoicie.
Zofia E.W. 18 stycznia 2009, 01:02
Dzięki za czytanie. Serdeczne pozdrówka
przysłano: 27 grudnia 2008 (historia)

Inne teksty autora

koronczarka
Zofia E.W.
Zbuntowana
Zofia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca