Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Kasia Michalska
laleczka
laleczka
Kasia Michalska
laleczka
na gwozdziu wbitym w sciane
wisi mala laleczka.
Pocieszka mala
chorej dziewczynki....
Placze matka,
nad skrzyneczka czarna..
A laleczka wisi
z ta sama, usmiechnieta twarza...
Lubię
Kasia Michalska
Wiersz · 6 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści