Love_Punk
Piękna podróż
Proszę wsiadać!
Pojazd czeka.
Podróż piękna
i daleka.
Dokąd?Czy za oceany?
Na pustynię?W lasów mrok?
Nie.Ruszamy w kraj nieznany,
który zwie się-Nowy Rok!
Biała zima jedzie z nami,
w drodze wiosnę przywitamy,
potem lata piękny czas.
Dni nie będą nam się dłużyć-
podróż piękna.W tej podróży
tysiąc przygód czeka nas.