powroty alejami

Grzesiek z nick-ąd

czarny wyszczupla
płaczki takie grube
aż skruszone lody
trzeszczą głośniej
niż one i trąbka
jeszcze gra łopata
stuk stuk stuk

nie płacz głośno
śmierć umiera
ludzie schodzą

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 9 stycznia 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "czarny wyszczupla
    płaczki takie grube" - Perełka

    · Zgłoś · 15 lat
  • Michał Domagalski
    Grześ, bardzo prawdziwy ów obraz, bardzo. Zostanie mi w pamięci.

    · Zgłoś · 15 lat
Usunięto 1 komentarz