Dialog

caffelatte

Usiadłaś na ramieniu o

toczyłaś rozmowę z rozumem ,

duszo.

W konsekwencji zapadło

na nieuleczalną arytmie serca.

Dziś bije tylko dla jednego.

Kiedyś z wyczerpania padnie

na zawał.

 

Oceń ten tekst
caffelatte
caffelatte
Wiersz · 15 stycznia 2009
anonim