Sumutek

Czaja

Gdy smtek, złość dobija cię,

Gdy nie wiesz co z tobą dzieje się,

Gdy czujesz, że nie dasz rady, że to nigdy nie uda się,

Pomyśl że nikt nie jest ideałem, że kiedyś uda się,

A to że nie dasz teraz rady, wcale nie jest złe.

Czaja
Czaja
Wiersz · 15 stycznia 2009
anonim
  • ew
    A ja myślę że nie jest znośny. Zaimkami na końcu wersów zabiłaś i tak mierny pomysł.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Michał Domagalski
    No cóż, jest bardzo słabo + literówka i niekonsekwencje w interpunkcji.

    · Zgłoś · 15 lat