siadamy do wspólnego stołu
podzielonego bardziej niż dotąd
po raz kolejny - który już?
powtarzam lekcję anatomii
kwiatów na obrusie
nie mając dość siły żeby
podnieść oczy znad
masła sera pomidorów
chleba soli
dobrze że noże do smarowania pieczywa
są tępe
podzielonego bardziej niż dotąd
po raz kolejny
powtarzam lekcję anatomii
kwiatów na obrusie
nie mają dość siły żeby
podnieść oczy znad
masła
dobrze że noże do smarowania pieczywa
są tępe"
Może tak........................bo było tego za dużo w tekście
po raz kolejny - który już?"
bez tego bedzie zdecydowanie lepiej :)
Ale tak też dobrze.
Pan A.: Mi się po prostu nie podoba. Czy mam jeszcze coś do powiedzenia?