Literatura

mój anioł (wiersz)

Indiangirl

ten wiersz został napisany dla chłopaka moich marzeń w dzień gdy zostaliśmy parą.
Tylko jeden anioł
sprawiał że się uśmiechała
Będąc z nim czuła że dotyka nieba
A on mimo że nie święty
Wprowadził ją do raju

słaby 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 7 grudnia 2000

Inne teksty autora

kilka słów
Indiangirl
list
Indiangirl
...
Indiangirl

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca