mój anioł

Indiangirl

Tylko jeden anioł
sprawiał że się uśmiechała
Będąc z nim czuła że dotyka nieba
A on mimo że nie święty
Wprowadził ją do raju
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Indiangirl
Indiangirl
Wiersz · 7 grudnia 2000
anonim