obawy małej dziewczynki

Indiangirl

Wiem,żę w końcu znikniesz,
lecz proszę powiadom
mnie o tym wcześniej
Abym zdążyła założyć
maskę obojętnośc
(na pewno nie zniósłbyś
moich łez)
Indiangirl
Indiangirl
Wiersz · 7 grudnia 2000
anonim