1.Ontologiczne banały
Upoważniony do życia
Upoważniony do śmierci
jak wszyscy
2. Ciało i dusza
Upoważniony do świętości
Upoważniony do nieczystości
proporcje jak w kalejdoskopie
3. Potencjał
Upoważniony do starości
warunkowo
jeśli będę żył zdrowo
Upoważniony do miłości
by badać słuszność tezy:
„Miłość nigdy nie ustaje”
4. Na koniec
Upoważnienie niebanalne
bo fiskalne
Upoważniony do podpisywania
Faktur VAT
Łukasz Radwaniak
swego czasu pieczęć
Co nie oznacza, że jestem przeciwny publikacji, bo jest niedopracowany, mało ciekawy (puenta niezbyt rekompensuje poprzednie strofoidy). Nie zwraca uwagi.