w małych miasteczkach nie ma mostów
pod którymi sypiają bezdomni
z wyboru lub zwyczajnie
wydymani
lekarze od
pierwszego lepszego
do ostatniego dobrego kontaktu
z prawdą o mnie tu nigdy nie było
w małym miasteczku gdzie mosty
dzielą bogobojnych na pół
żałosnych łączą raz
na kilka żyć
warto było
od pierwszego
do ostatniego wina
zawsze leży po stronie
najmniej sobie samym winnych
pod którymi sypiają bezdomni
z wyboru lub zwyczajnie'' ?
a bezdomni są z wyboru lub zwyczajnie bezdomni:)
zawsze leży po stronie
najmniej sobie samym winnych''
końcówki wina - winnych?
wina są owocowe... jeśli pan o takich nie słyszał...
zlewanie tekstu? ależ on specjalnie układa się w kształt litery E co ma związek z tytułem i teorią względności której fragment istotny w zajawce
a ten no niech no pan u siebie coś wyrzuca:))
czy pan wiesz co to jest idealizacja w ogóle?!
i jak to się ma do pierwszego zdania,czy może raczej wersu bo ja w tym wierszu zdań nie widzę!
jeśli ktoś chce może tekst sobie wypośrodkować a wtedy powstaje idealna klepsydra,co zastosowałem na jednym z portali.. a i taki tytuł pasuje do treści:))
to taki przypadkowy cudzik:D:D:D:D:D:D