Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
goowniara
Zły świat i niegrzeczne...
Zły świat i niegrzeczne nastolatki
goowniara
Każdy to wie,
ale nie wszyscy o tym mówią.
Każdy jest przekonany,
ale nikt do końca.
A ja wiem : świat jest zły!
Mówię o tym, piszę o tym.
Jestem częścią tego świata.
Jestem jedną ze złych nastolatek.
Lubię
goowniara
Wiersz · 7 grudnia 2000
Sylwi@
świetny wierszyk!!zapraszam do mnie na www.jestem-jaka-jestem-nicia.mylog.pl i na www.nicia.mylog.pl!!
pozdro
bu$$$ki
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
Anonimowy Użytkownik
jest coś jeszcze bo to było nawet nawet ale trzeba czegoś bardziej zwariowanego
Lubię
·
Zgłoś
·
17 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
pozdro
bu$$$ki