Zły świat i niegrzeczne nastolatki

goowniara

Każdy to wie,
ale nie wszyscy o tym mówią.
Każdy jest przekonany,
ale nikt do końca.
A ja wiem : świat jest zły!
Mówię o tym, piszę o tym.
Jestem częścią tego świata.
Jestem jedną ze złych nastolatek.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 24 głosy
goowniara
goowniara
Wiersz · 7 grudnia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    jest coś jeszcze bo to było nawet nawet ale trzeba czegoś bardziej zwariowanego


    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Sylwi@
    świetny wierszyk!!zapraszam do mnie na www.jestem-jaka-jestem-nicia.mylog.pl i na www.nicia.mylog.pl!!
    pozdro
    bu$$$ki

    · Zgłoś · 17 lat temu