musisz
być matką
lub niepalącym
żeby dali ci Dzień.
-samo
się stało
samoistnie
nieistotnie
nie ma dnia Innych
ludzi nie widzę
chodzą
parami gdy kończy
się światło bo tak
radzi rada
osiedlowa
Na takiej parze to
ja się proszę państwa
sparzyłam
niewyparzalność w najgorszej wersji-
z przypadku
dziecka,babci,murarza,policjanta.. itp itd nie ma tylko dnia kurwy i złodzieja ale to chyba nie ma znaczenia prawda?
wierz mi się podoba:) ładne przerzutnie
dzień złodzieja? myślę że bony do tesco to dobry pomysł:))))
Ja chcę widzieć przy tym gwiazdkę, no. Czerwoną.
się stało
samoistnie
nieistotnie" - to nie jest sformułowanie na gwiazdkę.
Osobiście czuję pewne zadowolenie po lekturze, ale mogło być zdecydowanie lepiej. Właściwie to zawsze może być. Nie ma... pazurka ten wiersz, a ja bym tu widziała jakąś zaczepkę, pójście jeszcze trochę dalej. Bo z tą parą świetnie.