czar-na-śmie(r)ć

negatywka

lek-karze
myśl-ślą
nie-wie-wiele
za-bieg-gani

recha-habit-bilitant

nagie-ego
bet-ton-nowe
post-tury
na-stole-letnim
pas-syf-ne

oko-mknie-nie
ni...
gdzie?

kraj-a-jak
żyła


tera-rap-puenta
dog-kona
         -my
niebo-oszczy
nieboszczyk
negatywka
negatywka
Wiersz · 7 grudnia 2000
anonim